Hoe Keulen Beton bijdraagt aan een groenere bouwsector


Hoe draagt Keulen Beton, een familiebedrijf met meer dan 27 jaar ervaring in de betonindustrie, bij aan een groenere bouwsector door het leveren van milieuvriendelijk beton en het bevorderen van duurzaam bouwen? U leest het hier.

Het belang van duurzaamheid in de bouwsector

Het is geen geheim dat de bouwsector op veel gebieden een aanzienlijke impact heeft op het milieu. Van de uitstoot van broeikasgassen tot het verbruik van natuurlijke hulpbronnen, de behoefte aan duurzame bouwpraktijken is nog nooit zo groot geweest. Keulen Beton begrijpt dit en draagt actief bij aan de verduurzaming van de bouwsector.

 Maar hoe doen we dat precies?

Beton innovaties

Keulen Beton houdt zich bezig met voortdurende innovaties om zijn beton duurzamer te maken. Dit omvat beton recycling en het gebruik van circulaire bouwmaterialen, wat betekent dat de materialen hergebruikt kunnen worden in plaats van afgevoerd naar een stortplaats. Dit helpt niet alleen om afval te verminderen, maar vermindert ook de behoefte aan nieuwe grondstoffen.

Duurzaam beton

Keulen Beton heeft ook geïnvesteerd in het produceren van milieuvriendelijk beton. Dit beton is niet alleen sterker en duurzamer, maar heeft ook een kleinere ecologische voetafdruk in vergelijking met traditioneel beton.

Energie-efficiëntie

Als onderdeel van hun toewijding aan een groenere bouwsector implementeert Keulen Beton verschillende duurzame praktijken in hun bedrijfsvoering. Dit omvat het implementeren van energie-efficiënte maatregelen in onze fabrieken, het minimaliseren van waterverbruik en het streven naar een nul-afvalbeleid.

Groene bouwprojecten

Keulen Beton steunt ook actief duurzaam bouwen door beton te leveren voor groene bouwprojecten. Dit omvat de bouw van energie-efficiënte gebouwen en faciliteiten die gebruik maken van hernieuwbare energiebronnen.

Contacteer ons!

Gaat u een bouwproject starten en bent u op zoek naar hoge kwaliteit en milieuvriendelijk beton? Neem dan contact met ons op via +32 89 72 18 70 of beton@keulenbeton.be. Samen maken we de bouwsector groener.

Voor vragen of opmerkingen kunt u ons bereiken op:

Keulen Beton, uw betrouwbare partner voor al uw betonbehoeften.

Meest recente posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

IN DE KIJKER

Wilt u een beton project starten?

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

IN DE KIJKER

Wilt u beroep doen op onze (be)tonnen ervaring?

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.