Onze geschiedenis en missie


Keulen Beton staat bekend om zijn expertise en innovatie. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1990, is dit familiebedrijf nu al in handen van de derde generatie.

Geschiedenis van Beton

Hoe is Keulen Beton uitgegroeid tot een betrouwbare naam in de betonindustrie? De basis ligt in een paar fundamentele beginselen: kwaliteit en service.

Vanaf het allereerste begin heeft Keulen Beton zich altijd gericht op de productie en levering van kwaliteitsbeton. Met hun betoncentrale en betonvloeren bieden ze zowel aan bedrijven als aan particulieren een breed scala aan keuzes. Of het nu gaat om een ruw afgewerkt oppervlak of een gepolijste (gevlinderde) vloer, het team van Keulen is er om u te helpen.

Onze missie

Het doel van Keulen Beton is om klanten hoogwaardige producten en diensten te bieden, ondersteund door meer dan 27 jaar ervaring en vakmanschap. Met hun klantgerichte benadering wil het team van Keulen elke keer weer de verwachtingen overstijgen en bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de betonindustrie in België. Wat hen onderscheidt, is hun streven naar het delen van kennis en ervaring. 

Duurzame beton

Bij Keulen Beton gaat het niet alleen om het leveren van uitstekende producten en diensten, maar ook om bewustzijn voor het milieu.

Neem contact met ons op via +32 89 72 18 70 of beton@keulenbeton.be. U kunt ons ook bezoeken op ons adres, Tournebride 20, 3620 Lanaken, België. We kijken ernaar uit om samen te werken om uw project te realiseren.

Meest recente posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

IN DE KIJKER

Wilt u een beton project starten?

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

IN DE KIJKER

Wilt u beroep doen op onze (be)tonnen ervaring?

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.